Nyitvatartás: Anica Esküvői Ruhaszalon és Varroda és kölcsönző - bérlés, árak, ár, menyasszony, mennyasszonyi ruha, menyecske, menyecske ruha, ruhaszalon, esküvő, koszorúslány ruhák, kiegészítők, örömanya ruha, fehér esküvői ruhák színes esküvői ruhák, A-vonal, Báli-ruha, egyenes, empire, félsellő, karcsúsított, rövid, sellő, olcsó, kedvező ár, legszebb, új modellek

Bemutatkozás

Mariann vagyok, az Anica Szalon alapítója, 30 éves varrónői múlttal. 2008 óta foglalkozom esküvői ruhák készítésével, átalakításával, széppé varázsolva ezzel számtalan menyasszony Nagy Napját.

 

Célom, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ruhát, amiben Ő lehet a legszebb - ehhez próbálok hozzájárulni kedvező áraimmal, hétvégi nyitvatartásommal, és szívből jövő munkámmal. A szalonban található ruhák bérelhetőek, és meg is vásárolhatod őket.

 

A ruhák árában benne foglaltatik a méretre igazítás, vasalás, tisztítás is, így nem kell rejtett költségektől tartanod! Minden ruhavásárláshoz meglepetés ajándék jár!

 

Ha szalagavatóra, vagy egyéb alkalomra keresel ruhát, akkor is nálam a helyed! :) Aktuális kínálatomat a megfelelő menüpont alatt megtalálod, de ne keseredj el, ha nem látsz Neked tetsző modellt, lehet, hogy ott lóg a fogasomon, csak nem volt még időm feltölteni képet róla. Elképzeléseddel nyugodtan keress telefonon, vagy e-mailben.

 

A ruhát érdemes legalább 4-6 héttel az esküvőd előtt kiválasztani, hogy minden időben elkészüljön. Üzletemben foglalkozom hétköznapi ruhák javításával, alakításával is, ezekről a szolgáltatásaimról is a fenti menüből tájékozódhatsz.

 

Jó böngészést kívánok, remélem hamarosan találkozunk!


Telefon:

06-30/221-9915

Cím:

1194, Budapest XIX. kerület, Zengő utca 4. 1/4

E-mail:

anicaszalon@gmail.com

Copyright © 2015 Anica Esküvői Ruhaszalon és Varroda. All Rights Reserved.